Op Moederdag zwemmen moeders gratis in De Beeck

Gepubliceerd op: 19 april 2024

Inclusief gratis moeder- en kind zeemeerminzwemmen

Zwembad De Beeck pakt uit op Moederdag! Op zondag 12 mei hebben alle moeders gratis tot De Beeck. Daarnaast organiseert het Bergense bad gratis ouder- en kind zeemeerminzwemmen voor moeders en hun zoon of dochter. Beide baden zijn geopend er ligt gezellig speelmateriaal in het bad. 

Op Moederdag zwemmen alle moeders gratis in de zwembaden van De Beeck. Het bad is op zondag geopend van 09.00 tot 15.00 uur. In zowel het 25-meterbad als het doelgroepenbad ligt gezellig speelmateriaal waarmee naar hartenlust gespeeld kan worden.

Gratis moeder- en kind zeemeerminzwemmen

Zeemeerminzwemmen is voor zowel jongens als meiden een magische ervaring. Regelmatig krijgt De Beeck van ouders de vraag of zij ook niet eens een staart kunnen proberen en mee kunnen zwemmen tijdens de zeemeerminlessen. Op Moederdag laat De Beeck deze wens in vervulling gaan. 

In sessies van een half uur kunnen moeders met hun kind heerlijk als zeemeermin bewegen door het water. Er zijn kleurrijke staarten beschikbaar in zowel in kindermaten als voor de moeders. Na het aantrekken van de staart is iedereen vrij hoe te bewegen door het water. In het bad liggen verschillende materialen als zeewier en ringen en ook staan er poortjes onder water om als een echte zeemeermin of zeemeerman doorheen te zwemmen. Natuurlijk is er een instructeur aanwezig voor tips en adviezen.

Praktische informatie 

Moeders zijn zondag 12 mei de hele dag gratis welkom bij De Beeck. Interesse in een zeemeerminsessie? Reserveer dan tijdig jullie staarten via de kassa van het zwembad, op 072 3034012. Er zijn staarten voor zowel moeder als kind beschikbaar om 11.00 uur, 11.30 uur, 13.00 en 13.30 uur. Voor kinderen die met hun moeder mee willen zwemmen is een B-diploma verplicht. Meer informatie is te vinden op www.debeeck.nl/moederdag.

Zeemeerminzwemmen op moederdag