Moederdag actie!

We pakken uit op Moederdag!

  • Zondag 12 mei hebben alle moeders gratis toegang tot ons bad
  • Moeders die dat leuk vinden kunnen gratis deelnemen aan ouder- en kind zeemeerminsessies

Moederdag

Op zondag 12 mei zwemmen alle moeders gratis. Beide baden zijn geopend en natuurlijk ligt er gezellig speelmateriaal in het bad. Daarnaast organiseren we gratis zeemeerminzwemmen voor moeder en kind.

We hebben kleurrijke staarten beschikbaar voor zowel de kinderen als de volwassenen. Heb je eenmaal je staart aangetrokken, dan kun je lekker zwemmen zoals je zelf wilt. Er liggen verschillende materialen als zeewier of ringen en ook zijn er poortjes om als echte zeemeermin of zeemeerman doorheen te zwemmen. Er is een instructeur aanwezig voor tips en adviezen.

Staart reserveren

Er zijn zeemeerminzwemsessies op verschillende tijden:

  • 11.00 – 11.30 uur
  • 11.30 – 12.00 uur
  • 13.00 – 13.30 uur
  • 13.30 – 14.00 uur

Gratis meedoen aan deze moeder- en kind zeemeerminsessies? Reserveer dan even je staart via 072 3034012 of debeeck@hollandsportbv.nl. Let op: Voor kinderen is een B-diploma verplicht.

Op zondag zijn de zwembaden in De Beeck geopend van 09.00 tot 15.00 uur. Natuurlijk mag je voor en na het zeemeerminzwemmen gewoon lekker blijven zwemmen.

Vind je het zeemeerminnen super leuk? Meld je dan aan voor onze zeemeerminlessen en leer hoe je met deze staarten soepel door het water beweegt. Zaterdag 1 juni start een nieuwe cursus.

Zeemeerminzwemmen op moederdag