Vrijdagavond is Thema-avond bij De Beeck

Gepubliceerd op: 30 januari 2024

Elke vrijdagavond organiseert De Beeck van 19.30 tot 21.00 uur een thema-avond voor de jeugd. De ene week staat er een disco centraal met de vetste hits, de andere week draait er een film in het doelgroepenbad. En altijd ligt er een variatie aan speelattributen in het water. Meer informatie is te vinden op www.debeeck.nl/thema-avond.

Voor kinderen tot 13 jaar organiseert De Beeck wekelijks een gezellige thema-avond in het zwembad. Naast verrassende muziek en verzoeknummers zijn er ook diverse activiteiten variërend van actief voetballen in het water tot relaxt film kijken vanuit een drijvende stoel. Beide baden zijn geopend voor extra veel zwemplezier. Halverwege de avond serveert het bad aan alle kinderen een glas limonade.

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje vieren tijdens de thema-avond is ook mogelijk. Dit kan met of zonder verjaardag arrangement bestaande uit patat, een snack naar keuze en limonade. Kinderen die hun kinderfeestje vieren bij De Beeck mogen een half uur voordat de disco opent alvast lekker zwemmen.

Praktische informatie

De thema-avond staat elke vrijdag van 19.30 tot 21.00 uur op de agenda. Toegang bedraagt € 7,00. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen tot 13 jaar, een A-diploma is verplicht. Meer informatie is te vinden op www.debeeck.nl/thema-avond.