Voorjaarsvakantie

Gepubliceerd op: 19 februari 2024

In de voorjaarsvakantie hanteren wij ons reguliere rooster. Alle activiteiten, ABC-zwemles, aquasport, ouder- en kindzwemmen, banenzwemmen en vrijzwemmen vinden plaats zoals je van ons gewend bent. De openingstijden vind je op de website onder Openingstijden.

Elke week kledingzwemmen

Tijdens de zwemlessen voor zowel badje 5 van het A-diploma als de lessen voor het B- en C-diploma zwemmen we elke week met kleding aan. Voor het A-, en B-diploma dragen de kinderen over de badkleding een lange broek, een shirt met lange mouwen en schoenen (geen surfschoenen). Bij het C-diploma trekken de kinderen hier overheen een regen- of windjack aan.

Vrijzwemmen

Op zaterdag en zondag zijn onze baden geopend voor vrijzwemmen. Beide baden zijn dan voorzien van een variatie aan gezellig speelmateriaal. In het doelgroepenbad gaat de bodem naar 85cm. Naast het bad staat een bak met zwemvleugeltjes voor de kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Krijg je zwemles in De Beeck? Op vertoon van je zwemlespas heb je gratis toegang! Op zaterdag kun je vrijzwemmen van 13.00 tot 15.00 uur en op zondag zijn onze baden geopend van 09.00 tot 15.00 uur.