Sportcentrum De Beeck opent met openingsweek

Gepubliceerd op: 9 augustus 2022

Een uniek complex bestaande uit een sporthal, een spiegelzaal, fitnessruimtes, vergaderzalen, de raadzaal, een biljartzaal, een jongerencentrum en twee prachtige zwembaden, dát is sportcentrum De Beeck. Inwoners van de gemeente Bergen kunnen in de openingsweek, van zaterdag 27 augustus t/m vrijdag 2 september, kennismaken met dit duurzame gebouw. Kom ook langs en volg een rondleiding of doe mee aan een van de vele gratis sportieve activiteiten die deze week georganiseerd worden. Uw eerste kopje koffie of thee wordt u aangeboden door de gemeente Bergen.

Vanaf 27 augustus opent Holland Sport de deuren van haar sportcentrum De Beeck voor de inwoners van de gemeente Bergen en omstreken. Tijdens de feestelijke openingsweek wordt een gevarieerd sportprogramma aangeboden met activiteiten voor jong en oud. Deelname aan de activiteiten is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door de sportaanbieders in het complex.

De hele week door zijn er diverse rondleidingen te volgen. Bezoekers kunnen dagelijks één van de gratis proeflessen van de huisverenigingen volgen. Zij bieden een gevarieerd programma met badminton, yoga, mensendieck, zwemtraining, biljart, dansfitness, zumba, bodystretch en fitness. De jeugd kan zich nog eens extra vermaken bij de dreumesochtend en het luchtkussen springfeest op zaterdag 27 augustus. Zwembad De Beeck nodigt iedereen uit om kennis te maken met het bad tijdens het vrijzwemmen op zondag of tijdens 50-FIT op dinsdag. Daarnaast staan de nieuwe aquasporten FloatFit en PiYoChi op het programma op woensdag. Donderdag 1 september wordt De Beeck officieel geopend. De week wordt op vrijdag afgesloten met een B.E.S.t Happy dag, een vitaliteitsdag georganiseerd door de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen.

Nieuwsgierig geworden? Kom ook kennismaken met De Beeck en volg een rondleiding of sportles. Het actuele programma voor openingsweek is te vinden op www.debeeck.nl/openingsweek.