Nieuw: Verschillende opties tijdens vrijdagochtend aquasportochtend in De Beeck

Gepubliceerd op: 21 september 2022

De vrijdagochtend van het nieuwe zwembad De Beeck staat geheel in het teken van aquasport. In beide baden wordt tussen 09.00 en 12.00 uur een gevarieerd programma van bekende en nieuwe aquasporten aangeboden. Deelnemers kunnen hierbij zelf kiezen aan welke aquasportles zij deelnemen én aan hoeveel.

Vrijdagochtend is dé aquasportochtend in De Beeck. Enthousiaste instructeurs zetten al vroeg in de ochtend de materialen klaar en zodra de banenzwemmers om 9.00 uur het bad verlaten gaan zij los met de lessen. Er staan diverse lessen op het programma. Naast slag- en conditietraining, aquajoggen en circuittraining, kunnen de deelnemers kiezen uit tabaqua, wobble-fit, aquapaaldansen en aquakickboksen of actief het hoofd leeg maken bij PiYoChi. De lessen worden gegeven in beide baden.

Zelf kiezen hoeveel

Deelnemers aan de aquasportochtend kunnen niet alleen kiezen aan welke aquasportlessen zij deelnemen, maar ook aan hoeveel. Het is mogelijk om met één ticket de hele ochtend uit lessen in beide baden te kiezen. Daarnaast zijn er tickets voor 2 lesblokken en is mogelijk om een favoriete les te kiezen en alleen daaraan deel te nemen.

Meer informatie

Voor deelname aan aquapaaldansen, aquakickboksen of wobble-fit vraagt De Beeck om telefonisch een paal of wobble board te reserveren via 072 3034012. Meer informatie over de lessen, de tarieven en het actuele programma van de aquasportochtend op vrijdag is te vinden op www.debeeck.nl/vrijdagochtend.