Aquasportochtend op muziek van live DJ in zwembad De Beeck

Gepubliceerd op: 9 februari 2024

Aquasporters bij zwembad De Beeck worden tijdens de lessen wekelijks muzikaal door het bad verrast. De ene keer met een thema-week, de andere keer met opzwepende rockmuziek. Op vrijdagochtend 9 februari zelfs met een live DJ naast het bad.

De Beeck vindt het leuk om te verrassen. Bijvoorbeeld met een thema-week met Franse chansons of Countrymuziek tijdens 50-FIT. Of met kerstoutfits en kersthits tijdens sportlesen in de kerstperiodes. En vandaag dus met een live DJ aan de rand van het badwater. Als we Quincy vragen waarom, antwoordt zij lachend: “Waarom niet?!”

Naast de rand van het bad had een live DJ zijn draaitafels neergezet. Terwijl hij de vetste beats door de speakers liet knallen verzorgden de aquasportinstructeurs actieve sportlessen. “Het klonk lekker, je wordt echt opgezweept door de muziek,” aldus Isa, een van de deelnemers aan Wobble-fit.

De aquasporters konden meedoen aan een les Aquapole, Aquakickboksen, Aquarobics en Wobble-fit op de muziek van de DJ. Aquasportinstructeur Quincy komt enthousaist het bad uit. “We konden vandaag heerlijk doorbeuken tijdens de les. Dit inspireert echt weer bij mijn eigen muziekkeuzes. Dit was gewoon gezellig!”