Extra veel zwemplezier tijdens de thema-avond

Gepubliceerd op: 16 juni 2023

Elke vrijdag organiseert het team van Zwembad De Beeck in Bergen een thema-avond voor de jeugd. Tot en met vrijdag 1 september openen hiervoor beide baden voor extra veel zwemplezier.

Op vrijdagavond bruist De Beeck van 19.30 tot 21.00 uur tijdens de thema-avond voor de jeugd tot 13 jaar. De ene week staat een gezellige disco centraal, de volgende week liggen er speelattributen in het bad en de derde week kijken zij een film op het grote scherm.

Vanaf vrijdag16 juni tot en met vrijdag 1 september opent De Beeck beide baden tijdens de thema-avond. Extra veel ruimte, extra veel mogelijkheden. Zo kan er in het ene bad een film draaien terwijl in het andere bad kinderen lekker kunnen dansen, springen en zwemmen.

Kinderfeestjes

Tijdens de thema-avonden is het ook mogelijk een verjaardag te vieren. Een spetterende avond waarin je lekker met je vrienden kunt genieten van het water en muziek. Voordat kinderen gaan zwemmen staat er voor hen een verjaardag arrangement klaar bestaande uit patat, een snack naar keuze en limonade klaar in de horeca. Een kinderfeestje kost € 12,50 per persoon.

Praktische informatie

Een thema-avond is speciaal voor kinderen tot 13 jaar, een A-diploma is verplicht. Losse tickets, inclusief limo, kosten € 7,50. Wil je je verjaardag vieren, dan vraagt De Beeck om vooraf te reserveren. Dit kan bij de kassa via debeeck@hollandsportbv.nl of telefonisch 072 3034012.

thema-avond
Young Girl Resting On The Edge Of Swimming Pool