Bruisende kerstvakantie in De Beeck

Gepubliceerd op: 18 december 2023

Tijdens de kerstvakantie is zwembad De Beeck in Bergen extra veel geopend voor vrijzwemmen. Het bad is, met uitzondering van 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag, elke dag geopend. Voor de durfals ligt er vanaf zaterdag 30 december er elke middag een stormbaan in het 25-meterbad. Daarnaast staat er op beide vrijdagen een swingende kerstdisco op de agenda.

Gehuld in sfeervolle kerstsferen pakt De Beeck deze vakantie uit met extra ruime openingstijden. Zwembad De Beeck is vrijwel de gehele kerstvakantie geopend voor vrijzwemmen. In het extra warme doelgroepenbad staat de bodem hoger waardoor kinderen hier kunnen staan. Natuurlijk zijn er ook zwemvleugels te leen. Zowel in het doelgroepenbad als in het 25-meterbad ligt er lekker veel speelmateriaal in het bad.

Thema-avond

De vrijdagavond staat geheel in het teken van een gezellige disco. Naast heerlijke kerstmuziek zijn ook de laatste hits te horen. In beide baden kan er vanaf 19.30 uur heerlijk worden gedanst. En vier je je kinderfeestje? Dan mag je al om 19.00 uur naar binnen. Op vrijdagavond 29 december introduceert De Beeck een Piraten Stormbaan in het bad.

Stormbaan in het 25-meterbad

Vanaf zaterdag 30 december ligt de Piraten Stormbaan elke middag in het 25-meterbad. Kinderen kunnen aan twee kanten tegelijk deze stormbaan bedwingen en zien wie er als eerste via de glijbaan het water in glijdt.

Feest in de sporthal

Op donderdag 4 januari organiseren de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen een Dreumesdag en Sportspektakel in onze sporthal. Alle deelnemers ontvangen een vrijkaartje voor zwembad De Beeck voor deze dag. IJspaleis Bergen is op 4 januari aanwezig met verse crêpes en wafels.

Meer informatie

Op woensdag- en vrijdagochtend en dinsdagavond is er gelegenheid om banen te zwemmen. De zwemlessen en aquasportlessen vervallen in de kerstvakantie. Kijk voor meer informatie en de openingstijden www.debeeck.nl/kerstvakantie.

Kerstvakantie