Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Zwemles - inschrijven

Uw kind kan met zwemlessen starten vanaf 4 jaar. De lessen worden aangeboden bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Wilt u uw kind inschrijven voor de zwemlessen? Maak dan een online profiel aan in onze webshop en meld hem/haar aan voor één van de ABC-lessen!

Als uw inschrijving is verwerkt, ontvangt u per mail een bevestiging. Wij nemen telefonisch contact met u op over de plaatsing van uw kind. We hebben op dit moment voor kinderen die starten met zwemles een korte wachtlijst.

De inschrijfkosten bedragen eenmalig € 17,50. Mocht u uw lidmaatschap willen opzeggen, dan dient u dat vóór de 23e van de maand schriftelijk te doen. Dit kan per e-mail via debeeck@hollandsportbv.nl.

Automatische incasso

De kosten voor de zwemlessen vindt u op onze pagina over zwemlestarieven. Betalingen voor de zwemlessen geschieden bij ons per automatisch incasso. Daarvoor hebben wij een handtekening van u nodig. Om dit proces vragen wij u dit machtigingsformulier (download) alvast te printen en ondertekenen. Vervolgens kunt u het formulier inscannen en mailen naar debeeck@hollandsportbv.nl.

Indien u het formulier op uw computer opslaan en opent met de juiste PDF-reader, dan kunt u de gegevens (behalve de handtekening) digitaal invullen met behulp van de formuliervelden.