Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Inschrijven zwemles

Wilt u uw kind inschrijven voor de zwemlessen? Maak dan een online profiel aan in onze webshop en meld hem/haar aan voor één van de zwemlessen!

Als uw inschrijving is verwerkt, ontvangt u per mail een bevestiging. Wij nemen telefonisch contact met u op over de plaatsing van uw kind.

De inschrijfkosten bedragen eenmalig € 15,-. Mocht u uw lidmaatschap willen opzeggen, dan dient u dat vóór de 23e van de maand schriftelijk te doen bij de Frontdesk van Zwemschool De Beeck Bergen in de centrale hal van de Hoornse Vaart.

Automatische incasso

De betalingen voor de zwemlessen geschieden bij ons per automatisch incasso. Daarvoor hebben wij een handtekening van u nodig. Om dit proces vragen wij u dit machtigingsformulier (download) alvast te printen en ondertekenen. Vervolgens kunt u het formulier inscannen en mailen naar debeeck@hollandsportbv.nl of afgeven bij de frontdesk van Zwemschool De Beeck Bergen in de centrale hal van de Hoornse Vaart.

Indien u het formulier op uw computer opslaan en opent met de juiste PDF-reader, dan kunt u de gegevens (behalve de handtekening) digitaal invullen met behulp van de formuliervelden.