Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

SportPas

De zwemlessen van Zwemschool De Beeck Bergen vinden plaats in het zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. U kunt uw zoon of dochter inschrijven op het moment dat hij of zij 4 jaar is.

Wanneer u bij Zwemschool De Beeck Bergen een zwemlessen volgt en hier een abonnement voor afsluit, ontvangt u uw abonnement op de SportPas. Met deze SportPas kunt u bij zwembad Hoornse Vaart zelf de tourniquets openen en het bad betreden voor de zwemles. Deze SportPas is een plastic pas die u elk bezoek mee dient te nemen.

De inschrijfkosten bedragen € 15,00, hierbij is de SportPas inbegrepen.

TIP: De aanmaak van de pas bij de receptie zal aanzienlijk sneller verlopen indien u van te voren al een account heeft aangemaakt in onze webshop. Laat ons even weten of u een account heeft aangemaakt en wij koppelen uw gegevens aan de nieuwe pas.

Uw gegevens inzien

Wanneer u de SportPas ontvangt, ontvangt u van ons ook een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen op onze online omgeving (webshop). Hier kunt u onder andere de status van uw abonnement inzien. Ook vindt u hier het leerlingvolgsysteem waar u de voortgang van de zwemlessen kunt volgen.

Dagpas

Vergeet u uw SportPas, dan kunnen wij uw les niet afwaarderen. Bij de zwemlessen betaalt u voor een dagpas € 5,-.