Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook
Datum: 17 januari 2018

Met je diploma gratis naar het zwemfeest van Zwemschool De Beeck Bergen

Op zaterdag 24 februari organiseert Zwemschool De Beeck Bergen van
18.00-20.00 uur een groot zwemfeest in zwembad Hoornse Vaart. Het feest is
bedoeld voor iedereen die zwemles volgt bij De Beeck én kinderen die ooit bij
De Beeck zijn afgezwommen. Op vertoon van hun zwemdiploma bij de kassa mogen
zij gratis naar binnen.

Op 13 oktober jl. brandde Sportcentrum De Beeck in Bergen, waaronder ook het zwembad, volledig uit. Dankzij de oprichting van Zwemschool De Beeck Bergen konden zo’n 400 gedupeerde leskinderen hun zwemlessen vrijwel direct voortzetten in zwembad Hoornse Vaart en zwembad De Hout in Alkmaar. Ook de lessen van een groot aantal aquasporters zijn inmiddels hervat en er wordt weer volop snorkelles, zeemeerminles en zwemvaardigheid gegeven.

Jeannette Glorie, locatieverantwoordelijke vanuit Holland Sport, realiseert zich na de brand des te meer hoe belangrijk het sportcentrum is geweest voor Bergen. “We hadden een hechte groep vaste klanten, die zeer regelmatig kwam zwemmen, tennissen, biljarten of naar de sauna ging. We zijn blij dat we met Zwemschool De Beeck Bergen in elk geval onze bezoekers van het zwembad een mooi alternatief kunnen bieden. Om te vieren dat we voorlopig als zwemschool verder gaan, willen we voor iedereen een mooi feest organiseren. Het feest wordt gehouden in het golfslagbad, het 25-meterbad en de waterspeeltuin van de Hoornse Vaart. Het golfslagbad heeft onder meer een grote interactieve glijbaan en een Bucketgame, het 25-meterbad kent een populaire duikplank. Wethouder sport Peter van Huissteden is aanwezig, er komt een DJ, er is een optreden van een meidengroep en we houden een danswedstrijd.”

Horeca
Zowel het restaurant van de Hoornse Vaart als de bar zijn tijdens het zwemfeest open.

Gratis toegang
Het zwemfeest op 24 februari is gratis toegankelijk voor iedereen die momenteel lessen volgt bij Zwemschool De Beeck Bergen en voor alle kinderen die in het verleden een zwemdiploma bij De Beeck hebben gehaald. Op vertoon van het zwemdiploma van De Beeck mag jong en oud komen zwemmen en feesten. Kinderen die momenteel bij de zwemschool les hebben, dienen bij de kassa hun Sportpas te overhandigen. Alle kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht zwembandjes te dragen en moeten in het diepe worden begeleid door een volwassene. Eén begeleider heeft gratis toegang. Overige begeleiders betalen € 2,55.

Degenen die nooit bij De Beeck hebben gezwommen, maar wel willen komen feesten, zijn uiteraard van harte welkom. Zij betalen € 2,55 bij de kassa van zwembad Hoornse Vaart. Hier geldt de leeftijdsgrens tot 14 jaar. Begeleiders van deze kinderen betalen
eveneens € 2,55.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Zwemschool De Beeck Bergen via debeeck@hollandsportbv.nl.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht