Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

12e zwemdiploma voor 10-jarige Aran

Datum: 25 juli 2017

De 10 jarige Aran Kouwenberg uit Schoorl heeft deze week zijn 12e zwemdiploma behaald. Aran zwemt al sinds zijn 4e jaar bij Sportcentrum De Beeck. Voor het behalen van zijn A-diploma moest hij wel wat moeite doen, maar hij zette door en begon het zwemmen steeds leuker te vinden. Mede door het enthousiasme van zwemjuffen Jaquelien en Gabriëlla en meester Kevin is hij altijd met veel plezier naar de zwemlessen gegaan.

Na het behalen van het A-diploma volgden de diploma’s B en C. Daarna was het tijd voor Zwemvaardigheid 1, 2 en 3. Daarop volgden diploma Snorkelen 1,2 en 3, Survival 1,2 en nu dan zijn allerlaatste en 12e diploma Survival 3. Om al deze disciplines onder de knie te krijgen, komt echt wel wat kijken. Zoals opdrachten onder water uitvoeren, diverse zwemslagen, ademhalingstechnieken en reddingszwemmen.

Voor Aran betekent zwemmen Sport en Plezier. Bij de Koningsspelen in De Beeck behaalde hij met zijn team de eerste plaats bij het estafette zwemmen en op school wist hij tijdens zijn spreekbeurt anderen te enthousiasmeren voor het snorkelen.

Dat Aran blijft zwemmen is zeker. Hij richt zich nu op nieuwe uitdagingen en mogelijkheden in het water. Dit bewijst maar weer dat je met doorzettingsvermogen en enthousiaste vakmensen om je heen alles kan bereiken. Het team van Sportcentrum De Beeck feliciteert Aran van harte met deze prestatie. Zij wensen hem nog veel waterplezier toe.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht