Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook
Datum: 30 december 2019

Plek in de startersgroepen bij Zwemschool De Beeck Bergen

Zwemschool De Beeck Bergen heeft vanaf januari weer diverse plaatsen vrij in de startersgroepen. Door het persoonlijk karakter en de unieke lesmethode van de zwemschool stromen kinderen vlot door. Hierdoor kan bij zwemschool De Beeck Bergen na inschrijving snel worden gestart met zwemles.

Beproefde lesmethode

De zwemschool heeft een persoonlijk karakter en kent een unieke lesmethode. “Het persoonlijke karakter blijkt al uit het feit dat we iedereen persoonlijke welkom heten, ophalen bij de receptie en de weg wijzen in het bad voorafgaand aan de eerste les. We kennen ieder kind bij naam en zijn nauw betrokken bij de zwemvorderingen van de kinderen,” start Bert Vos, hoofd zwemzaken van zwemschool De Beeck Bergen zijn verhaal.

“Waar mogelijk werken we met een vaste instructeur ín het water. Ook maken wij geen gebruik van drijfmiddelen om te leren zwemmen en worden alle instructeurs getraind om kinderen op een persoonlijke en positieve manier aan te moedigen,” vult Loes Brakenhoff, hoofd zwemzaken, over de lesmethode aan. “Keer op keer blijkt dat wij uitstekend scoren op onder andere zwemveiligheid en zwemtechniek. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op.”

Meer informatie

Kinderen kunnen starten met zwemles vanaf het moment dat zij 4 jaar zijn geworden. De lessen vinden plaats in het Alkmaarse zwembad Hoornse Vaart en duren wekelijks één uur. Naast de reguliere groepslessen worden ook privé lessen en Easyswim lessen, zwemles waarbij kinderen met behulp van een floatsuit direct starten in het diepe water, verzorgd. Meer informatie is te vinden op www.debeeck.nl/zwemles. Ook aanmelden voor de lessen kan via de website.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht