Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook
Datum: 27 september 2017

Een luie trap in Sportcentrum De Beeck

Vanaf 26 september kunnen bezoekers van het 25-meterbad in Sportcentrum De Beeck gebruik maken van een luie trap. Volgens Jeannette Glorie, locatieverantwoordelijke vanuit Holland Sport, was hier veel vraag naar.

“We hebben een grote groep gebruikers die wekelijks komen. Binnen deze groep
zijn er klanten die moeilijk via de horizontale trapjes het water in en uit kunnen. Dit heeft er bijvoorbeeld concreet toe geleid dat iemand kwam vertellen dat hij/zij genoodzaakt was te stoppen met zwemmen. Middels deze trap kunnen bezoekers met minder spierkracht het water betreden en verlaten.”

Eddy Bakker, manager exploitaties Holland Sport, vertelt dat hij in de jaarlijks evaluatie met de Gemeente Bergen heeft aangegeven graag te willen investeren in De Beeck.
Naast de luie trap zullen klanten veranderingen opmerken in de sauna, de entree en het buitenterras. “Wij schatten in dat ook de vaste huurders hier content mee zullen zijn. Zowel Fysiotherapie Binnenhof, Kinderpraktijk de Sprong, Heliomare en de Mytylschool gaan faciliteiten als de luie trap waarschijnlijk wekelijks gebruiken.”

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht