Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Nieuws


Hervatten zwemlessen vanaf 18 mei

Datum: 11 mei 2020
U heeft het vast al uit het nieuws vernomen: de zwembaden mogen weer worden geopend. Wij zijn heel blij dat we de kinderen weer mogen verwelkomen en onze lessen kunnen hervatten. De zwemlessen van zwemschool De Beeck Bergen starten vanaf maandag 18 mei 2020.
Meer informatie


Stuur een kaartje of een tekening

Datum: 28 april 2020
Samen kunnen we iemand blij maken. Hiernaast vind je een ansichtkaart. Print deze uit, kleur hem in en stuur hem op en maak iemands dag een beetje leuker!
Meer informatie


Ontwerp je eigen zwembad

Datum: 15 april 2020
Bron: Met succes op zwemles
Zoals je weet wordt binnenkort in Bergen ons nieuwe zwembad gebouwd. Zijn jullie ook zo nieuwsgierig hoe deze eruit gaat zien?
Meer informatie


Coronavirus en Zwemschool De Beeck Bergen - UPDATE 31 maart

Datum: 15 maart 2020
We krijgen op dit moment veel vragen omtrent het corona-virus en over de maatregelen die wij nemen om de verspreiding van het virus te beperken. Heel begrijpelijk. We willen u graag op de hoogte brengen over deze maatregelen.
Meer informatie


Plek in de startersgroepen bij Zwemschool De Beeck Bergen

Datum: 30 december 2019
Zwemschool De Beeck Bergen heeft vanaf januari weer diverse plaatsen vrij in de startersgroepen. Door het persoonlijk karakter en de unieke lesmethode van de zwemschool stromen kinderen vlot door. Hierdoor kan bij zwemschool De Beeck Bergen na inschrijving snel worden gestart met zwemles.
Meer informatie