Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Cursus zeemeerminzwemmen

Zwembad De Beeck start in september voor het eerst met een cursus zeemeermin zwemlessen. In acht superleuke lessen maak je kennis met alle technieken van het zeemeermin zwemmen. Een B diploma is verplicht voor deze les!

Tijdens de cursus leer je hoe je je als zeemeermin of zeemeerman behendig door het water beweegt. In de les komt onder andere aan bod hoe een staart aangetrokken wordt, hoe een zeemeermin mooie slagen maakt of hoe bijvoorbeeld de zeemeermin wokkel uitgevoerd wordt. Indien de lessen met goed resultaat worden afgerond, wordt de cursus afgesloten met een diploma.

De lessen worden elke dinsdag van 18.00-19.00 uur gegeven. De eerste cursus gaat van start op dinsdag 12 september 2017. Deze zit helaas al vol!! Hieronder kun je je nu al opgeven voor de volgende cursus, die start op 7 november en loopt tot 9 januari (de les op 2 januari komt ivm vakantie te vervallen).

Prijs en inschrijving
De prijs voor de cursus zeemeermin zwemmen bedraagt € 110,- inclusief diplomazwemmen. Inschrijving voor de zeemeermin zwemlessen is mogelijk via onderstaand formulier.