Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Cursus zeemeermin zwemmen

Zwemschool De Beeck Bergen biedt een complete cursus zeemeermin zwemmen aan. In acht superleuke lessen maak je kennis met alle technieken van het zeemeermin zwemmen. Een B diploma is verplicht voor deze les!

Tijdens de cursus leer je hoe je je als zeemeermin of zeemeerman behendig door het water beweegt. In de les komt onder andere aan bod hoe een staart aangetrokken wordt, hoe een zeemeermin mooie slagen maakt of hoe bijvoorbeeld de zeemeermin wokkel uitgevoerd wordt. Indien de lessen met goed resultaat worden afgerond, wordt de cursus afgesloten met een diploma.

De lessen worden elke dinsdag van 17.30-18.30 uur gegeven. De eerste cursus ging van start op dinsdag 12 september 2017 en duurt t/m dinsdag 7 november (let op, een week opgeschoven). De tweede cursus start op 14 november en loopt t/m 16 januari 2018. Hieronder kun je je opgeven voor de volgende cursus, die start op 23 januari 2018 en loopt tot 13 maart (de les op 2 januari komt ivm vakantie te vervallen).

Prijs en inschrijving
De prijs voor de cursus zeemeermin zwemmen bedraagt € 110,- inclusief diplomazwemmen. Inschrijving voor de zeemeermin zwemlessen is mogelijk via onderstaand formulier.