Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Algemene informatie ABC-zwemlessen

Zwemlessysteem

In zwembad De Beeck geven wij zwemles aan kinderen vanaf 4 jaar. De reguliere zwemlessen duren één uur, je volgt dan één keer per week les. Wij geven daarnaast ook privé zwemlessen. Deze lessen duren een half uur, je volgt dan één keer per week les. Desgewenst is het mogelijk de reguliere en privé zwemlessen 2 keer per week te volgen. De kinderen zwemmen af voor het diploma van de Nationale Raad Zwemdiploma's. Het examen is éénmaal per maand (zie agenda).

Nadat uw kind de ABC-diploma's gehaald heeft, kan het door voor de zwemvaardigheidsdiploma's.

Wachttijd

Er is op dit moment geen wachtlijst. Bij vrijwel alle groepen kan uw kind direct starten met zwemles. Momenteel hebben wij per direct plaats voor 10 nieuwe zwemleskinderen op dinsdag van 16.00-17.00 uur.

Diplomazwemmen

Gemiddeld eens per maand is er in zwembad De Beeck diplomazwemmen. De deelnemers worden een week voor het diplomazwemmen geselecteerd. Tijdens het diplomazwemmen mogen ouders/begeleiders en familieleden van de kinderen die diplomazwemmen gratis naar binnen als toeschouwer. Kijk voor de data van het diplomazwemmen in de sportagenda.

Vrijzwemmen voor kinderen die zwemles volgen

Gedurende de periode dat je kind zwemles ABC volgt mag hij of zij op vertoon van de SportPas in De Beeck gratis vrijzwemmen wanneer het zwembad open is voor recreatiezwemmen. Kinderen zonder A-diploma moeten wel begeleid worden door een volwassene. Begeleiders betalen de normale entreeprijs.