Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Tennisschool De Kloek / Van Gelderen Tennis Academy

Tennisschool de Kloek / Van Gelderen Tennis Academy is sinds 1984 jaar actief als tennisschool in Noord Holland. Sinds april 2016 verzorgen zij ook de tennislessen bij TC Bergen. Onder andere in Tennishal De Beeck in Bergen.

Als u lid bent van TC Bergen kunt u tennislessen volgen bij deze tennisschool. Zowel voor jeugd, junioren als senioren worden lessen aangeboden. Via de website kunt u zich aanmelden voor deze lessen. Kijk ook voor meer informatie op www.tennisschooldekloek.nl.

Meer informatie over de tennisschool

De tennisschool staat o.l.v. Eddo, Vincent van Gelderen, Fred Spruit en Laurens Vredenburg. "Op dit moment zijn wij actief bij verenigingen in de omgeving Purmerend, Westerkoggenland, Beemster, Schermer, Wormer, Oosthuizen, Wijdewormer, Wormerveer, Hoorn, Wognum, Heerhugowaard en nu dus ook in Bergen." Behalve verzorgen van tennislessen op de verenigingen, ondersteunt Tennisschool De Kloek de clubs met: Schooltennis, clinics, open dagen en toernooien.

Van Gelderen Tennis Academy is als één van de 6 tennisscholen in Nederland voor zowel bovenbouw als onderbouw gecertificeerd door de KNLTB. De KNLTB heeft als ambitie om tot de 10 beste tennislanden ter wereld te horen. Om de structuur en prestatiecultuur van het opleiden van talentvolle spelers en speelsters in Nederland een krachtige kwaliteitsimpuls te geven, gaat de KNLTB nauw samenwerken met tennisscholen. Deze scholen krijgen een prominente rol in het opleiden van talentvolle spelers in Nederland. Er is gekozen voor een samenwerkingsmodel waarin alle partijen elkaar beter maken, scherp houden en zodoende topprestaties gaan leveren.

Voor verdere informatie of inschrijven voor tennislessen verwijzen wij u graag naar onze website: www.tennisschooldekloek.nl