Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Vier je kinderpartijtje bij De Beeck

Bij zwembad De Beeck kun je prima je kinderfeestje vieren! We bieden verschillende arrangementen aan, in combinatie met vrij zwemmen, discozwemmen of de meidenavond. Als je een feestje reserveert, krijg je bovendien van ons de uitnodigingen, die je aan je vrienden en vriendinnen kunt uitdelen!

Lekker zwemmen en een patatje toe

Met vriendjes en vriendinnetjes en spelen met allerlei speelmateriaal zoals de vlotten en kubussen of lopen over de loopmat! En wanneer het tijd is om aan te kleden sluiten we het feest af met een lekker patatje en ijsje in het sportcafé.

Je hebt de keuze uit drie arrangementen:

Kinderfeestje Kinderdisco feest
Meidenfeest
€ 10,50 p.p.
€ 12,50 p.p.
€ 15,50 p.p.
Feestelijke uitnodigingen Feestelijke uitnodigingen Feestelijke uitnodigingen
Entree zwembad Entree Disco zwemmen Entree Meidenavond
Feestelijke versierde tafel Feestelijke versierde tafel Feestelijke versierde tafel
Kannen limonade Kannen limonade Kannen limonade
Patat, snack en saus Patat, snack en saus Patat, snack en saus
Waterijsje Waterijsje Waterijsje
Tijdens de Disco:
limonade en chips
Tijdens de Meidenavond:
limonade en chips
Nagels lakken en
een lekker haarmasker


Zeemeerminzwemmen

Je kunt nu ook zeemeerminzwemmen met je partijtje! Al het benodigde materiaal voor de zeemeerminzwemles is aanwezig bij De Beeck. In één uur tijd leer je hoe je als zeemeermin of zeemeerman behendig door het water beweegt. Zwiepend met je staart baan je een weg door slierten en poortjes en beweeg je sierlijk door het duikzeil en het wak-matras. Aan het einde van de les ontvang je een certificaat. Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen aan het zeemeerminzwemmen. Bel voor meer informatie naar 072-5119911.

Extra mogelijkheden

Het is ook mogelijk om voor het feestje een zweminstructeur te boeken. Deze zal één uur lang voor de kinderen van het feestje leuke spelletjes en/of activiteiten organiseren, denk aan snorkelen voor de kinderen of ze laten lopen in de Aquabubble! Dit gaat altijd in overleg, de kosten bedragen eenmalig € 35,-.

Belangrijk!

Per 5 kinderen is één begeleider verplicht. Per 5 kinderen heeft één begeleider gratis toegang tot het zwembad, eventuele consumpties zijn niet gratis.


Kinderfeestje reserveren

Een kinderfeestje dient u van tevoren te reserveren. Dit kan eenvoudig via onderstaand reserveringsformulier. Vul de gevraagde gegevens alstublieft zo volledig mogelijk in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.