Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Discozwemmen

Je kunt in zwembad De Beeck regelmatig uit je dak gaan tijdens het discozwemmen op zaterdagavond. Er is volop muziek en in het zwembad liggen een loopmat, vlotten en matten. Kom jij ook samen met je vrienden lekker discozwemmen?

Thema

Elke disco heeft haar eigen speciale aankleding en muziek. Soms gaan we zelfs helemaal op in dit thema. In de maand oktober is het thema bijvoorbeeld 'Halloween' en in februari staat het thema 'Valentijn' op het programma!

Toegang

Het discozwemmen is bestemd voor kinderen tot en met 14 jaar. Het duurt van 19.00-21.00 uur. Je dient minimaal je A-diploma te hebben. De entree kost € 7,50. Dit is inclusief limonade en een zakje chips.

Verjaardagsfeestje

Ben jij binnenkort jarig? Je kunt voorafgaand aan de zwemdisco je kinderfeestje organiseren! Er staat dan een feestelijke tafel voor je klaar waar je een patatje kunt eten met een snack en een ijsje toe.

Daarna feesten jullie gezellig door tijdens de disco in het zwembad. Je dient wel van te voren online te reserveren. Kijk voor meer informatie en tarieven op de pagina KINDERFEESTJES.