Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Vragen over zwemlessen

 • Heeft u een vraag over de zwemlessen? Lees eerst onderstaande vragen en antwoorden even door! Staat uw vraag er niet bij? Mail dan naar zwemzaken-debeeck@hollandsportbv.nl.
 • Heeft u een specifieke vraag voor de administratie (inschrijvingen, betalingen, creditlessen, wijzigingen van lesgroep), mail dan naar debeeck@hollandsportbv.nl.

Vragen en antwoorden

1. Moet ik mijn kind afmelden bij zwemles als hij/zij een keer niet kan komen of ziek is?

2. Kan ik de zwemles inhalen als mijn kind ziek is?

3. Kan ik het abonnement stopzetten als mijn kind een aantal weken niet kan komen vanwege ziekte/zeer of even tijdelijk wil stoppen met zwemles?

JA, dat kan.

 • Wanneer u het abonnement wilt stopzetten, wordt het tijdelijk bevroren. Wilt u de lessen weer hervatten, dan kan dat in overleg met de administratie. Zowel het stopzetten als het hervatten, regelt u via debeeck@hollandsportbv.nl.
 • Wanneer uw kind niet naar de zwemlessen kan komen wegens ziekte, lichamelijke beperkingen of gezondheidsrisico's voor uw kind of andere deelnemers, dient u dit tijdig te melden. De eerste twee zwemlessen zijn voor eigen risico, daarna wordt het tegoed bevroren. In overleg met onze administratie (debeeck@hollandsportbv.nl) kunnen eventuele andere lessen worden ingehaald.

4. Moet ik het pasje inleveren na het afzwemmen of als mijn kind tijdelijk stopt met zwemles?

NEE. Het pasje mag u houden, dit blijft uw bezit. Het abonnement staat op non-actief en zodra u zich weer wilt aanmelden voor zwemles of een andere activiteit bij De Beeck, wordt uw pasje weer geactiveerd.

5. Hoe kan ik een creditles inzetten om een les in te halen?

Voor het reserveren van een creditles, kunt u mailen naar de administratie (debeeck@hollandsportbv.nl) of telefonisch contact met hen opnemen via 072-5119911.

6. Hoeveel creditlessen kan ik gebruiken?

Alle kinderen die in augustus een actief abonnement hebben, krijgen in die maand 6 creditlessen.

 • Voor de kinderen die privéles hebben, zijn dit 6 extra privélessen.
 • Kinderen die groepsles volgen kunnen 6 extra groepslessen volgen.
 • Ook kunt u met inzet van twee groeps-credits, één privéles volgen.

7. Hoelang zijn mijn credits geldig?

De creditlessen zijn gedurende het hele schooljaar geldig. Je kunt de creditlessen opmaken t/m de eerste week van de zomervakantie. Zodra de reguliere zwemlessen 1 maand stoppen en de zomerzwemlessen beginnen, zijn je credits niet meer geldig. In de maand augustus krijgt u dan weer nieuwe credits voor het nieuwe schooljaar. Deze nieuwe credits kunt u dan inzetten bij de eerste zomerzwemles.

8. Gaan de zwemlessen door in de schoolvakanties?

 • Tijdens de korte schoolvakanties gaan de zwemlessen WEL door.
 • Tijdens de zomervakantie is er de eerste en laatste week WEL zwemles.
 • Tijdens de zomervakantie zijn er in de tussenliggende vier weken GEEN reguliere zwemlessen. WEL zijn er zomerzwemlessen, hier kunt u zich apart voor inschrijven.

9. Op welke feestdagen wordt er geen zwemles gegeven?

Zwemschool De Beeck Bergen is gesloten op:

Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag, Sinterklaas avond (5 december vanaf 18.00 uur), Kerstavond (vanaf 18.00 uur), 1e en 2e Kerstdag en Oudejaarsavond (vanaf 18.00 uur). Op deze gemiste lessen c.q. activiteiten wordt géén restitutie verleend aangezien het gemiddelde maandbedrag hier al rekening mee houdt (zie onze Algemene Voorwaarden).

10. Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

 • Om te voorkomen dat er ten onrechte nog deelnamegeld voor de nieuwe maand van uw rekening wordt afgeschreven, dien je vóór de 23e van de maand, óf direct na ontvangst van de afzwembrief, de lessen c.q. activiteiten bij onze administratie op te zeggen. Dit kan schriftelijk of middels e-mail naar debeeck@hollandsportbv.nl. De opzegging gaat in vanaf de 1e dag van de volgende maand.
 • Ná het afzwemmen stopt het lidmaatschap NIET automatisch. De meeste mensen kiezen er namelijk voor om met een vervolgdiploma verder te gaan. Mocht uw kind niet doorgaan met zwemles na het behalen van zijn/haar diploma, dan kunt u dit aangeven bij het afzwemmen.

11. Kan ik wisselen van les (van groeps- naar privéles of van privéles naar groepsles)?

JA dit is mogelijk.

 • Van groepsles naar privé les wisselen kan altijd.
 • Van privé les naar groepsles wisselen kan, maar alléén aan het begin van de maand.

Wij hopen dat wij u met bovenstaande informatie verder hebben kunnen helpen. Zit uw vraag hier niet tussen? Dan kunt u deze stellen via de mail: zwemzaken-debeeck@hollandsportbv.nl.