Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Nieuws


Diplomazwemmen op 10 maart 2018

Datum: 13 maart 2018
Op zaterdag 10 maart werd er weer afgezwommen bij Zwemschool De Beeck Bergen. In het 25-meterbad van zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar zwom een flink aantal kinderen af voor hun A, B of C diploma. Het was weer een groot feest. Iedereen van harte gefeliciteerd!
Meer informatie


Spetterend zwemfeest Zwemschool De Beeck Bergen

Datum: 01 maart 2018
Op zaterdag 24 februari vond in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar het zwemfeest van Zwemschool De Beeck Bergen plaats. Het feest was bedoeld voor iedereen die zwemles volgt bij De Beeck óf die ooit bij De Beeck is afgezwommen. Op vertoon van zwemlespas of zwemdiploma mochten alle bezoekers gratis naar binnen!
Meer informatie


Diploma's Zwemschool De Beeck Bergen

Datum: 23 januari 2018
Op zaterdag 20 januari werd er weer afgezwommen bij Zwemschool De Beeck Bergen. In het 25-meterbad van zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar zwom een flink aantal kinderen af voor hun A, B of C diploma. Het was weer een groot feest. Iedereen van harte gefeliciteerd!
Meer informatie


Gratis naar het zwemfeest van Zwemschool De Beeck Bergen

Datum: 17 januari 2018
Op zaterdag 24 februari organiseert Zwemschool De Beeck Bergen van 18.00-20.00 uur een groot zwemfeest in zwembad Hoornse Vaart. Het feest is bedoeld voor iedereen die zwemles volgt bij De Beeck én kinderen die ooit bij De Beeck zijn afgezwommen. Op vertoon van hun zwemdiploma bij de kassa mogen zij gratis naar binnen.
Meer informatie